Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Mustahöyhen Oy (”Mustahöyhen”, ”me”) kunnioittaa osoitteessa mustahoyhen.mycashflow.fi ylläpitämänsä verkkokaupan, Mustahöyhen Verkkokaupan (”Palvelu”) käyttäjien yksityisyyttä. Tämä tietosuojaseloste auttaa sinua ymmärtämään millaisia tietoja keräämme ja miten niitä saatetaan käyttää. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä selostetta milloin tahansa, tarkista sen sisältö siis säännöllisesti. Palvelumme käyttö merkitsee, että hyväksyt tämän tietosuojaselosteen ehdot.

Millaisia tietoja keräämme

”Henkilötiedot” viittaa tietoon, joka mahdollistaa yksittäisen henkilön tunnistamisen (noudattaen Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen 2016/679, joka tunnetaan myös nimellä GDPR, määrittelyä). Tämä on vastakohta ”muille kuin henkilötiedoille”, mikä tarkoittaa tietoja, joita ei voida käyttää erityisesti kenenkään henkilön tunnistamiseen.

Yleisesti Palvelumme kerää vain teknisesti koottua, muuta kuin henkilötietoja kuten edellä on määritelty. Nämä tiedot koostuvat yksilöllisistä laitetunnisteista, IP-osoitteista, laiteohjelmistojen versionumeroista ja tunnisteista, ja karkeasta paikkatiedosta GPS:n, IP-osoitteen tai mobiiliverkon välityksellä.

Henkilötietoja kerätään Palvelussamme tuotteidemme tilausten mahdollistamiseksi sekä viestinnällisiin toimenpiteisiin, kuten suoramarkkinointiviestien vastaanottamiseen. Käyttäjä antaa tietonsa Palveluumme itse, eikä sitä kerätä automaattisesti. Tilauksen yhteydessä muodostuvaa asiakassuhdetta koskevat henkilötiedot koostuvat henkilön nimestä ja yhteystiedoista, kuten posti- ja sähköpostiosoitteesta sekä puhelinnumerosta. Asiakkuuteen yhdistetään tietoja tehdyistä tilauksista sekä niiden käsittelemiseen tarvittavista tiedoista, kuten lähetysseurannasta. Lisäksi asiakkuuden tietoihin yhdistyvät erilaiset viestinnälliset toimenpiteet, kuten reklamaatiot, palautteet ja muu asiakkuuteen liittyvä yhteydenpito sekä markkinointitoimenpiteet (mukaan lukien sähköinen suoramarkkinointi), niiden seuranta ja niihin liittyvät suoramarkkinointiluvat.

Kaikki tiedot käsitellään noudattaen hyvää tietojenkäsittelytapaa, ja teemme asianmukaisia toimenpiteitä tämän tiedon suojaamiseksi kaikenlaiselta väärinkäytöltä, paljastumiselta, muuntamiselta tai tuhoamiselta. Muistutamme kuitenkin, että internet-yhteys on altis haavoittuvuuksille, ja tietojen luovuttaminen internetissä on käyttäjän vastuulla. Henkilötiedot säilytetään ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelimella, joka on asianmukaisesti suojattu, eikä ole julkisesti saavutettavissa.

Kuinka tietoja voidaan käyttää ja käsitellä

Analysoidaksemme ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta, saatamme käyttää kolmannen osapuolen tarjoamia työkaluja kerätäksemme ja käyttääksemme muita kuin henkilötietoja. Käyttäjä voi estää tällaisen tiedon keräämisen ja varastoimisen selauslaitteensa asetuksista.

Kerätyt henkilötiedot kootaan asiakasrekisteriksi ja niitä käsitellään osana asiakaspalveluamme asiakkuuden hallinnointiin ja siihen liittyvään viestintään sekä palveluidemme kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tähän kuuluvat esimerkiksi tilausten toimittaminen ja laskuttaminen, niistä tiedottaminen sekä erilaisten häiriötilanteiden, kuten reklamaatioiden ja palautusten selvittäminen. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja toteuttaaksemme markkinointiviestinnällisiä toimenpiteitä, kuten sähköistä suoramarkkinointia sekä arvontoja ja kilpailuja. Palveluidemme kehittämiseksi voimme kohdentaa markkinointiviestintäämme analysoimalla ja profiloimalla tietoja. Emme kuitenkaan käytä käsittelemiämme tietoja automaattiseen päätöksentekoon.

Oikeutemme käsitellä käyttäjän henkilötietoja perustuu asiakassuhteen meille synnyttämään oikeutettuun etuun sekä sopimukseen, joka syntyy käyttäjän hyväksyessä toimitusehtomme ja tilatessa tuotteita Palvelustamme. Tietoja käsitellään asiakassuhteen ylläpitämiseksi sekä edellä mainitun sopimuksen toteuttamiseksi. Henkilötietojen käsittely on suostumuksellista koskien suoramarkkinoinnillisia toimenpiteitä, jolloin käyttäjä voi halutessaan perua suostumuksensa markkinointiviesteistä löytyvän linkin kautta. 

Käyttäjällä on oikeus pyytää pääsyä häntä koskeviin tietoihin, jolloin toimitamme käyttäjälle kohtuudellisessa ajassa jäljennöksen kerätyistä tiedoista. Emme kuitenkaan luovuta tietoja, jotka paljastavat liikesalaisuuksiamme. Pidätämme oikeuden periä hallinnollisiin kustannuksiin perustuvan kohtuullisen maksun, jos käyttäjä pyytää useampia jäljennöksiä tai esittää pyyntöjä toistuvasti. Käyttäjällä on myös oikeus kulloinkin voimassaolevan tietosuojalainsäädännön perusteella vastustaa tietojensa käsittelyä tai vaatia käsittelyn rajoittamista sekä pyytää oikaisua, siirtämistä tai tietojen poistamista ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme. 

Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin edellä määritelty sopimus tai laki sitä vaatii.

Tietojen luovutus

Luovutamme henkilötietoja vain luotetuille kumppaneillemme, kuten maksupalveluntarjoajalle, kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa rajoissa edellä määritellyn sopimuksen toteuttamiseksi. Saatamme kuitenkin jakaa muita kuin henkilötietoja luotetuille kumppaneillemme, jotka auttavat meitä ylläpitämään Palveluamme ja suorittamaan liiketoimintaamme. Muutoin koskien kaikkea keräämäämme tietoa, sekä henkilötietoja että muita kuin henkilötietoja, Mustahöyhen ei myy, vaihda tai muutoin paljasta koottua tietoa kolmansille osapuolille. 

Osa tiedoista saatetaan siirtää Palvelumme teknisen palveluntarjoajan palvelimille, jotka sijaitsevat EU/ETA-alueen ulkopuolella. Palveluntarjoajamme vastaa tietojen luottamuksellisuudesta ja lainmukaisesta käsittelystä EU-U.S. Privacy Shield -järjestelyn avulla.

Evästeet

Palvelumme käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Eväste on tietosarja, jonka verkkopalvelu asettaa kävijän selauslaitteelle, ja jonka kävijän selain välittää takaisin verkkopalvelulle aina kun kävijä palaa palveluun. Jos käyttäjä ei halua evästeitä asetettavan laitteilleen, voi selaimen säätää kieltäytymään evästeistä ennen Mustahöyhenen Palvelun käyttöä. Ilman evästeitä tietyt Palvelun ominaisuudet eivät kuitenkaan saata toimia asianmukaisesti. 

Rekisterinpitäjä

Mustahöyhen Oy
Korkeavuorenkatu 2b
00140 Helsinki

Y-tunnus: 2256782-5

Tietosuojavastaava

Ota yhteyttä tietotuojavastaavaamme asiakaspalvelumme kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mustahoyhen.com mikäli sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita koskien tätä tietosuojaselostetta ja/tai kerättyjä tietoja.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Mustahöyhen Verkkokauppa

Mustahöyhen Oy
Korkeavuorenkatu 2b
00140 Helsinki

Y-tunnus: 2256782-5

Mustahöyhen Oy:n (”Mustahöyhen”, ”me”) osoitteessa mustahoyhen.mycashflow.fi ylläpitämä verkkokauppa, Mustahöyhen Verkkokauppa (“Palvelu”) myy tuotteitaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Voit tilata tuotteita Palvelussamme lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisällön verkkomaksupalvelussa. Tällöin Mustahöyhenen ja ostajan välille syntyy sopimus tuotteiden toimittamisesta. Kaikki tilauksen yhteydessä kerättävät henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti, tietosuojaselosteessamme kuvatulla tavalla. Tilatessasi Palvelustamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalvelunamme toimii Klarna Checkout, jonka kautta voit maksaa ostoksesi helposti, joustavasti ja turvallisesti. Voit valita maksutavaksi 

  • korttimaksun (yleisimmät korttivaihtoehdot kuten Visa, Mastercard ja American Express), 
  • verkkopankkimaksun (yleisimmät verkkopankit kuten OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia ja S-pankki), 
  • erämaksun tai 
  • laskun

Lisätietoja Klarnasta ja sen maksutavoista löydät osoitteesta klarna.com/fi.

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarnan (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) käyttöehdot, jotka löydät Palvelumme kassalta.

Painamalla osta-painiketta Palvelumme kassalla, hyväksyt Palvelumme toimitusehdot (tämä asiakirja).

Tilaus- ja maksuvahvistus

Otamme uudet tilaukset käsittelyyn mahdollisimman nopeasti.

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat meiltä sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta tilausvahvistuksen oikeellisuus heti saatuasi sen sekä sen jälkeen kun olet vastaanottanut meiltä tuotelähetyksen, varmistuaksesi, että saapuneet tuotteet vastaavat tilausvahvistuksen sisältöä.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli tilaustasi koskien ilmenee kysyttävää.

Toimitusaika, -tavat ja -kulut

Toimituskulumme sisältävät kaikki postitus- ja pakkauskulut. Käytämme tuotteidemme toimitukseen Postin kuljetuspalveluita ja pyrimme toimittamaan tuotteet tavallisesti 2-4 arkipäivän kuluessa. Mikäli toimitusajassa on tuotteen loppumisen tai kuljetuksen viivästymisen vuoksi poikkeuksia, ilmoitamme tästä sinulle välittömästi tilaamisen jälkeen. Emme kuitenkaan vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Toimitustavaksi voit valita paketin toimitettuna 

  • Postin toimipisteeseen tai automaattiin (8,00 €) tai 
  • kotiinkuljetettuna (12,00 €).

Toimitamme tuotteitamme tällä hetkellä vain Suomeen.

Noutaminen

Voit myös noutaa ostoksesi Helsingin keskustassa sijaitsevasta liikkeestämme:

Mustahöyhen Boutique
Korkeavuorenkatu 2b
00140 Helsinki

www.mustahoyhen.com

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun ostoksesi on valmiina noudettavaksi. Mikäli muutat mielesi ja päätät olla ostamatta tuotetta liikkeessä, palautamme maksusuorituksesi näiden toimitusehtojen mukaisesti.

Lahjakortti

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse alennuskuponkina, jonka voit välittää lahjakortin saajalle. Lahjakortti oikeuttaa ostoksiin verkkokaupassamme, kunnes sen arvo on kokonaan käytetty ja sen voimassaoloaika on kolme kuukautta. 

Alennuskuponki käytetään kauppamme kassalla kohdassa "Viimeistele ja maksa, Onko sinulla alennukseen oikeuttava koodi?" syöttämällä kupongin koodi Kampanjakoodi-kenttään.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Palautusohje

Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäisessä kunnossaan. Tarkastamme aina palautusten kunnon ja saatamme varustaa osan tuotteistamme sinetillä, joka ei kuitenkaan estä niiden kokeilemista. Poista sinetti vasta kun olet varmistunut siitä, että haluat pitää tuotteen itselläsi. Voit kuitenkin palauttaa tuotteen edellä mainittujen ehtojen mukaisesti, vaikka olisit irrottanut sinetin, mutta paikallaan oleva sinetti on meille käyttämättömyyden tae. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, pidätämme oikeuden periä arvonalennuksen aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Palautus tapahtuu liittämällä tuotelähetyksen mukana saapunut palautuskortti pakettiin ja toimittamalla paketti lähimpään Postin toimipisteeseen.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä tuotelähetyksestä, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viivytyksettä asiakaspalveluumme, viimeistään 14 päivän kuluessa. Mikäli tuote on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, tehkää asiasta välittömästi reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Näihin toimitusehtoihin ja Palvelussamme tehtyihin sopimuksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Asiakaspalvelu

Puhelinasiakaspalvelumme on suljettuna 15.-22.8.2019.

Sähköposti: mustahoyhenkauppa@gmail.com

Kivijalkaliike

Mustahöyhen Boutique
Korkeavuorenkatu 2b
00140 Helsinki

www.mustahoyhen.com

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 21.1.2019 alkaen.